01.09.2022
Dedicatie de dragoste pentru sotia sa! Vezi cum a felicitat-o Radu Sirbu pe Ana cu ocazia zilei sale de nastere: „Tu ma inveti cum sa zbor” - VIDEO

Radu Sirbu si sotia sa, Ana, sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt casatoriti de mai bine de 20 de ani si au impreuna 3 copii.

Si pentru ca astazi este o zi importanta in familia Sirbu, Radu a decis sa publice pe pagina sa de Instagram o postare in care i-a multumit Anei pentru ca face parte din viata lui. 

„Esti cel mai bun prieten al meu, iubirea mea, esti totul! Tu ma inveti cum sa zbor si cum sa ma ridic cand cad! La multi ani doamna mea! Iti multumesc pentru fiecare moment frumos din viata noastra, pentru familia noastra frumoasa si nebuna! Multumesc Domnului pentru tine!⁣ Stii cat de mult te iubesc!”, a mentionat artistul.

Deja e fata mare! Iuliana Beregoi, cu mari emotii, a pasit pragul clasei a 12-a. Vezi ce mesaj a transmis interpreta pe retelele sociale: „Anul acesta am sa fiu cea mai mare din scoala” - VIDEO

De asemenea acesta a publica si un video romantic cu aleasa inimii lui.

„Multumesc iubitule pentru tot si pentru aceasta zi superba si pentru picii nostri si pentru toate surprizele! You are my best of the best.”, a raspuns Ana la mesajul sotului sau.

Sa-nceapa nunta! Cum arata Anastasia Fotachi in rol de mireasa. Primele imagini pe care le-a publicat modelul - FOTO/VIDEO

O-Zone a fost o formatie de muzica pop din Republica Moldova, compusa din Dan Balan, Radu Sirbu si Arsenie Todiras. Desi era considerata cea mai de succes formatie din Europa, O-Zone a fost desfiintata in anul 2005.

Articole din aceeasi categorie