10.02.2020
De Ziua Indragostitilor, gaseste-ti perechea la Moldcell
An de an, in luna dragostei, dilema este aceeasi: Ce cadou sa cumpar? Cu ce sa impresionez de aceasta data? Fie ca esti in cautarea unui cadou pentru persoana iubita, fie ca vrei sa te alinti pe tine, Moldcell te ajuta sa-ti gasesti perechea!
In Magazinul Online Moldcell ai gadgeturi si accesorii pe orice gust, pentru orice buget si care se vand... in pereche, pentru ca orice ai cumpara, primesti un cadou garantat la alegere: de la bratari fitness si acumulatoare, pana la casti fara fir sau smartwatch.
Lista gadgeturilor la care primesti cadou garantat e mare. Uite la ce iti recomandam sa fii atent in primul rand:
Castile Apple Airpods (2019) White sunt, fara indoiala, accesoriul pe care si-l doreste orice posesor de iPhone, pentru ca au un sunet impecabil, sunt de calitate, comode si merita fiecare banut.
Samsung Galaxy Smart Watch combina perfect designul unui ceas clasic cu stilul sport, nemaivorbind ca este mega util in activitatile sportive.
Xiaomi Redmi Note 8 4GB RAM 64GB cu un raport pret-calitate incredibil, design pe masura si o camera frontala de 48 MP care va transforma fiecare moment frumos in amintiri si mai frumoase.
Inspira-te cu mai multe idei pe eshop.moldcell.md sau in noua editie #MoldcellUnbox:
Inca mai stai pe ganduri de ce sa cumperi online? Pentru ca e comod, deschis 24/24 si cu livrare gratuita oriunde in tara.
Hai pe eshop.moldcell.md sau suna la 078 000 444.
*Acest articol este un produs comercial.
Articole din aceeasi categorie