03.03.2021
De ziua ei, a dus-o la second hand in Transnistria. Rasfatul de care are parte Katy Black: „Cristi este un cuceritor”

Astazi, vloggerita implineste frumoasa varsta de 22 de ani, iar cu aceasta ocazie, sotul ei Cristian i-a organizat o zi la cumparaturi.

La data de 3 martie, Katy Black isi sarbatoreste ziua de nastere. Anul acesta, vloggerita se bucura de aniversare alaturi de sot si cei doi baietei ai lor, dar cu toate acestea, Cristian a avut grija sa intrerupa rutina zilnica, organizandu-i lui Katy o escapada departe de casa. Cei doi au mers impreuna la cumparaturi in Transnistria, iar Katy afirma ca sotul ei este in continuare un cuceritor, deoarece ii face pe plac. Acestia au mers la un magazin second hand, apoi Katy a avut parte de o procedura de infrumusetare la una dintre prietenele ei si, in cele din urma, a mers la o cafenea a carei administratoare sustine ca este fana paginii de Instagram a vloggeritei.

Acum o luna, Katy l-a adus pe lume pe Simon, al doilea copil din familia vloggeritei si a lui Cristian Cebotari. In pofida noptilor nedormite si a dificultatilor prin care trece, tanara mamica s-a recuperat rapid si deja este intr-o forma foarte buna.

In lenjerie intima in ultimul trimestru de sarcina! Katy Black: ,,Cineva spune ca sarcina ne face mai urate”

Trauma prin care a trecut Katy Black la prima sarcina. „Despre asta stiu doar 4 persoane”

Sotul lui Katy Black indeamna barbatii sa asiste la nastere, atunci cand femeile aduc pe lume copii: "Am vazut prin ce chin a trecut si de aia o iubesc si mai mult" - VIDEO

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie