24.02.2021
Sotul lui Katy Black indeamna barbatii sa asiste la nastere, atunci cand femeile aduc pe lume copii: "Am vazut prin ce chin a trecut si de aia o iubesc si mai mult" - VIDEO

Sotul lui Katy Black, Cristian Cebotari, ii indeamna pe barbati sa participe la nastere, cand femeile aduc pe lume copii. Invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, cei doi au vorbit despre experienta de a avea doi copii mici, dar si cum a reactionat primil baiat, Eugen atunci cand l-au adus acasa pe nou-nascutul Simon.

Katy Black: "Imi pare foarte rau ca de data asta lui Cristian nu i-au dat voie sa participe la nastere".

"Sotiii trebuie sa mearga neaparat sa vada prin ce chin trec sotiile lor, este un indemn. Atunci cand am vazut prin ce a trecut, ce a simtit si de aia o iubesc mult mai mult ca pana in ziua aia. Merci frumos pentru chinul prin care ai trecut tu si pentru copii", a afirmat Cristian Cebotari. 

Totodata, Katy a mentionat ca din motiv ca e pandemie, pe durata travaliului, a purtat masca, iar in momentul in care a pornit nasterea propriu-zisa, a putut s-o scoata putin: "Prima data cand am nascut, intelegeam ca daca nu era sa fie Cristi langa mine, nu era sa fac fata, asa cum am facut-o. Foarte multa sustinere din partea lui si ii sunt recunoscatoare pentru asta. A doua a fost mult mai usoara decat prima. Greu sa fii cu masca, iar la nastere am putut sa dau masca jos". 

Articole din aceeasi categorie