06.06.2020
Cristiano Ronaldo s-a deghizat in Alladin pentru aniversarea gemenilor sai. Vezi cum a sarbatorit vedeta alaturi de familia sa

Gemenii lui Cristiano Ronaldo au implinit 3 ani si cu aceasta ocazie au avut parte de o adevarata petrecere in sanul familiei.

Citeste si : 12 milioane de like-uri pentru un nou look! Cum arata acum Cristiano Ronaldo

Eva si Mateo, gemenii lui Cristiano si ai Gorginei, si-au sarbatorit recent cea de-a treia aniversare. Din cauza pandemiei, parintii nu au putut organiza o petrecere cu multi invitati, asa ca au decis sa serbeze, in sanul familiei, in casa. Totusi, evenimentul nu a fost unul obisnuit, ci un bal mascat.

Cristiano Ronaldo s-a deghizat in Alladin, sotia acestuia - intr-o super femeie, baietii au fost Hulk si Spider-Man, iar fetele nu au fost altceva, decat - printese.

Atat fotbalistul, cat si iubita acestuia au publicat fotografii alaturi de cei dragi pe pagina lor de Instagram. Ronaldo si-a felicitat omagiatii si a scris ca ,,noi va iubim pana la capatul pamantului'' si a pus hashtag-ul ,,proud dad'', ceea ce inseamna ,,un tata mandru''.

Georgiana Rodriguez, mama Evei si ai lui Mateo, a notat ca ,,familia este locul unde viata incepe si dragostea nu se termina niciodata.'' si a mai adaugat ca ,,sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca are grija de noi si ca ne-a dat santatate'', de asemenea, aceasta si-a felicitat micutii cu cei trei ani ai lor.

Eva si Mateo au aparut pe lume pe cinci iunie, 2017, datorita unei mame-surogat. Familia mare a lui Cristiano se afla acum autoizolata in vila din Portugalia.

Citeste si : Starul portughez Cristiano Ronaldo a ajuns, ieri seara, la Torino, dupa ce clubul sau a anuntat reluarea antrenamentelor

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie