22.05.2024
A organizat o mega petrecere în doar 24 de ore. Cum i-a reușit Tatianei Heghea acest lucru - VIDEO

Pe data de 20 mai, fiul Tatianei Heghea a împlinit 2 ani, iar cu această ocazie, interpreta a dat o petrecere.

Tatiana Heghea a organizat surpriza pentru Tiberiu-Alexander într-un timp foarte scurt.

Petrecerea a fost planificată în aer liber. De asemenea, la eveniment, invitații au fost întâmpinați de cele mai spectaculoase mascote.

Nisipuri fine și ape turcoaz la doar 2 ore de zbor cu avionul! Descoperă destinația perfectă pentru vacanța de vară. Valentina Cazac: „Este comparată de mulți turiști și experți cu Ibiza” - VIDEO

Într-o postare făcută publică pe online, Heghea a notat: „La ai tăi 2 ani ai reușit să călătorești cât alții nu reușesc o viață, pui de om. Îți mulțumim că m-ai urmat peste tot dând dovadă de înțelepciune și maturitate încă din primele zile de viață! Îți mulțumesc că mi-ai oferit atâta frumusețe pe durata întregii perioade cât erau sub inima mea! Îți mulțumim, înger ocrotitor mereu lângă tine, copilul meu! Binecuvântați suntem să fii al nostru, copil minunat și înțelept”.

„Petrecerea lui Tibi m-a prins după 3 evenimente nocturne muncite, dar totuși am rezistat ieri”, a mai spus mândră Tatiana Heghea.

Andreea Bostănică, studii și pregătire muzicală. Controversata vedetă se laudă că îi intră în conturi 20 de mii de euro pe săptămână

Interpreta deseori reușește să-și surprindă familia cu astfel de petreceri. 

Tatiana Heghea este o artistă din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima învățătoare”, „Vara asta”. Artista este căsătorită cu Eugen Rabei și au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey și Tiberiu-Alexander.

Articole din aceeasi categorie