06.11.2019
Cod rosu de distractie marca Perfecte.md. Petrecerile anului 2019 ne-au demonstrat ca munca si relaxarea pot merge mana-n mana
Astazi ne dam, din nou, intalnire la cel mai tare party al acestui sezon – Autumn Party.

Fiecare anotimp are farmecul sau, iar echipa Perfecte.md, alaturi de prieteni, parteneri si apropiati s-a convins de asta si in acest an.

Am marcat frumos fiecare sezon si ne-am dorit sa demonstram ca distractia are farmec si gust dulce, indiferent de vremea de afara.

Am inceput anul in forta cu o mega petrecere aniversara in cinstea celor 7 ani de activitate cu care ne mandrim.

Image may contain: 3 people, people standing and text

In prima luna a primaverii, i-am adunt alaturi de noi pe cei mai apropiati oameni si ne-am bucurat impreuna de succesul obtinut dupa atatia ani de munca. Invitatii nostri s-au conformat dress code-ului – cocktail cu nuante de linving coral. Ne-am distrat de minune si nici nu putea fi altfel, pentru ca baietii de la 7 Klase au rasunat in boxe. 

Pe langa muzica buna, bucate alese si bauturi fine, oaspetii au fost placut surprinsi de tortul aniversar, care a fost unul impresionant. „Cireasa” de pe tort a fost pantoful cu fundite, asezat cochet in centru. Oaspetii petrecerii au apreciat compozitia culinara si s-au grabit sa-i faca poze, dar si sa-l guste. Fiecare dintre cei peste 120 de invitati si-a rasfatat papilele gustative cu desertul inedit si ne-a confirmat: Pe cat de frumos, pe atat de gustos!

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Vara n-a putut trece fara un mega party fierbinte, nu-i asa? Vedeta serii a fost lamaia! Muzica, dans, buna dispozitie, multa limonada si galben in diferite nuante - toate la Lemon Party. Lamai pe tinute, in cosuri sau pahare si multa voie buna! Trupa Lemonique a dat petrecerii ritm, iar „Disco Mania” le-a facut tuturor pofta de dans. Un moment care merita mentionat a fost ara indoiala prezentarea de moda MiaBella, unde vedetele au defilat ca niste adevarate supermodele.

Astazi ne dam din nou intalnire la Autumn Party. FALL in love, ne propunem noi si ii indemnam si pe invitatii nostri. Imblanzim acest noiembrie cu niste muzica buna de la Andriano Marian si orchestra si multa voie buna, dans si comunicare.Image may contain: flower

Articole din aceeasi categorie