29.06.2020
Cinci fete danseaza sexy in fata baietilor de la Akord. Cei doi au reactionat spectaculos - VIDEO

Dupa ultima lor piesa - ,,Unde, unde'', barbatii din Akord vin cu o noua opera muzicala pentru toti admiratorii lor. Igor Sirbu si Eduard Malareu au publicat acum o ora ,,Strada zilelor senine''.

Citeste si :  E sexy, talentat si liber! Membrul formatiei Akord, Eduard Malareu, isi cauta sufletul pereche

,,Te întreb dacă îți este dor, de culoarea ochilor / Te întreb dacă tu, tu n-ai uitat, când te-am sărutat'' sunt versurile cu care incep noua lor melodie. Aceasta este, iarasi, despre dragoste. 

Clipul video al single-ului este realizat intr-un stil retro. Solistii apar imbracati in costume clasice si cu sepci in cap in timp ce se pregatesc de un show. Totusi, se intampla ceva bizar si ajung sa admire cinci femei sexy care fac gimnastica. Imaginile video au fost realizate de echipa regizorului Roman Burlaca.

Intr-o ora si ceva, videoclipul a fost vazut de aproximativ 900 de internauti. Multi dintre ei au lasat si comentarii de admiratie fata de trupa si noul lor cantec. ,,Să aduci soare în sufletele oamenilor prin muzică, dans, literatură, pictură este un dar! Felicitări pentru că faceți din darul vostru bucuria noastră!'' sau ,,Este o piesă care va urca sus de tot... Sunteti mai mult decât minunați'' sunt unele dintre ele.

Reamintim ca noul membru al echipei - Eduard Malareu, si Igor Sirbu au reusit sa lanseze anterior alte doua piese: ,,Zboara fluturi'' si ,,Unde, unde''.

Citeste si :  Nu-ti poti lua ochii de la ei! Sexy si cuceritori - asa apar baietii de la Akord in noul videoclip marca Roman Burlaca

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie