18.05.2020
Cinci ani fara Ana Barbu. Natalia Barbu: „Te iubesc si iti multumesc ca mi-ai fost mamica...”

Astazi, se implinesc 5 ani de la trecerea in nefiinta a indragitei interprete, Ana Barbu.

Citeste si : Robert continua lupta pentru viata! Irina Grabazei: „Va rugam sa ne ajutati acum, pe ultima suta de metri (...). Impreuna am reusit sa ajungem la o suma enorma, dar in aceasta perioada de criza este tot mai greu sa strangem si restul sumei.”

Cu aceasta ocazie, fiica ei, cantareata Natalia Barbu Sota a publicat pe pagina ei de Facebook niste imagini video de-a dreptul emotionante, in care, pe fundalul unei melodii, apar fotografii cu cele doua artiste.

https://www.facebook.com/natalia.barbusota/videos/1859073897568707/

„Acum 5 ani, ai plecat de langa noi. A fost cea mai grea zi din viata mea, cea mai intunecata perioada. Mi-a fost atat de greu sa accept ca ne-ai parasit. Cu timpul insa m-ai tot vizitat, m-ai alinat in visele mele, mi-ai dat putin cate putin incredere ca totul va fi bine. Stiu ca esti la lumina acum, in bratele Divine si ca ne protejezi din subtil. Te iubesc si iti multumesc ca mi-ai fost mamica”, a scris Natalia Barbu in descrierea videoului.

Citeste si : Fotografie de colectie! Natalia Barbu - alaturi de cele mai importante femei din viata sa. „Ce vremuri frumoase, mama canta, eu cu sora mea toata ziua pe plaja”

Citeste si : „Cine isi mai aminteste de mine asa? Nu stiu daca se mai poarta asa culoare.” Natalia Barbu a publicat o fotografie de acum 18 ani

Interpreta de muzica populara si romante, Ana Barbu, a murit in dimineata zilei de 18 mai, la varsta de 56 de ani, in locuinta sa de langa Chisinau. Artista suferea de o boala grea - o forma rara de cancer.

Una dintre cele mai cunoscute si indragite melodii din repertoriul Anei Barbu este piesa „Flori de liliac”


Surse foto/video: Instagram.com, Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie