11.05.2023
Cei mai veseli nasi din showbiz! Mihaela Tabura si sotul ei au participat la o nunta de vis: „Se simte diferit de emotiile cand eram noi miri...” - VIDEO

A fost mare sarbatoare in familia Mihaelei Tabura. Interpreta a avut rolul de nasa si impreuna cu sotul ei au fost alaturi de miri pentru a organiza o nunta foarte frumoasa. Invitati speciali, muzica buna si un decor de poveste au colorat evenimentul. Cum a fost atmosfera si ce tinuta a purtat Mihaela vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

Cu mari emotii si o dispozitie buna, interpreta de muzica populara Mihaela Tabura a avut rolul de nasa: „Se simte diferit de emotiile cand eram noi miri. Suntem emotionati, fericiti pentru finii nostri. Nu suntem rude, totul a fost lejer si usor. Ne-a bucurat faptul ca atunci cand am primit invitatia am auzit fraza: „Daca voi nu acceptati, nu mai luam nasi deloc.” Cum sa nu accepti asa o invitatie?”

Pasha Parfeni - mesaj catre diaspora, dupa prima semifinala a concursului Eurovision Song Contest 2023: „Vreau sa va indemn ca...” - VIDEO

„Mihaela a fost prietena cu mireasa, iar eu m-am impreitenit foarte bine cu mirele.”,a marturisit Dumitru Birsanu, instrumentist.

La evenimnent Tabura a purtat o singura rochie pe care a ales-o impreuna cu nasa sa. 

Olga Verbitchi - in culmea fericirii! Vezi cum arata noul iubit al acesteia, dar si ce mesaje emotionante i-a dedicat - FOTO

Inca din copilarie s-a cladit o relatie frumoasa intre Mihaela si mireasa, iar acest eveniment le-a legat si mai mult atat pe ele cat si pe barbatii din viata lor. „Cu Mihaela ma cunosc din copilarie, de pe bancile scolii si am zis ca daca femeile se impaca bine, de ce si nu barabtii.”, a spus Corina Braga, mireasa.

Sotul Mihaelei Tabura, dezvaluiri despre rolul de tatic: „Nu stiam de unde sa ma apuc si ce sa fac...” - VIDEO

In doar o luna si jumatate mirii si-au organizat nunta la care au avut 200 de invitati. „Noi am luat decizia foarte spontan si pregatirile ne-au luat o luna si jumatate. Rochia mea e cu peripetii, mi-am luat-o cu o luna in urma, dar bebe a crescut in a patra spre a cincea luna am mici schimbari la rochie, dar sper ca nu se observa. Nunta am organizat-o in totalmente noi.” , a marturisit Corina.

Alaturi de miri la petrecere au fost familia, prientenii, dar si multi interpreti. Sa-i sustina pe nasii mari la eveniment au venit cumetrii, dar si colegii de scena cu care au sarbatorit pana in zori. „Sunt invitat impreuna cu sotia din partea nasilor.”, a relatat instrumentistul Corneliu Botgros. 

„Am venit sa-i sustinem, fiindca, sunt pentru prima data nasi, noi avem experienta deja, ca avem patru fini.”, a spus interpretul Ion Paladi. 

Tany Vander este insarcinata! Cum a facut anuntul bloggerita - FOTO

„Ma bucur sa fiu alaturi de ei in aceasta zi importanta si speciala.”, a marturisit interpreta Laurentia Coptilet.

Un moment emotionant la nunta a fost cand mirii au aflat sexul copilului care urmeaza sa apara pe lume. O alta surpriza pentru miri a fost familia Kovalsky care a venit din partea matusii mirelui.

Articole din aceeasi categorie