13.09.2019
Castigatoarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!” - senzuala in noul videoclip Carla’s Dreams. Vezi cum suna „Bambolina”
La putin timp de la lansarea piesei „Gust amar”, Carla’s Dreams isi bucura fanii cu o noua colaborare.

Interpretul roman, Killa Fonic, a lansat un nou videoclip impreuna cu trupa Carla’s Dreams. Productia video a fost realizata de Loops Production pentu cantecul „Bambolina” - o piesa ritmata despre amor, pasiune si dorinte. Protagonista videoclipului este Iuliana Doroftei, castigatoarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”

Muzica a fost scrisa de Killa Fonic, Carla’s Dreams, Mihai Alexandru Bogdan (Quick) si Alex Cotoi, iar versurile le apartin lui Killa Fonic si Carla’s Dreams.

La numai o zi de la lansare, videoclipul a acumulat aproape 150 de mii de vizualizari pe YouTube.

Feedbackul internautilor a fost unul pozitiv, acestia lasand mai multe comentarii prin care si-au exprimat admiratia pentru noua productie muzicala: „Mai natural de atat nu se putea. Mai intai Deliric acum Killa, genial! Felicitari celor care au venit cu ideea aceasta minunata, felicitari pentru versuri, clip si oricarui om din echipa!”, „Mai natural de atat nu se putea. Mai intai Deliric acum Killa, genial! Felicitari celor care au venit cu ideea aceasta minunata, felicitari pentru versuri, clip si oricarui om din echipa!

Da play melodiei:


Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie