12.01.2021
Campania „1 leu” a lui Emilian Cretu a luat sfarsit. Cati bani a adunat actorul si ce va face cu ei

De ziua lui, Emilian Cretu a incheiat campania „1 leu” cu ajutorul careia a adunat 4000 de euro, bani cu care va construi un teren de joaca in satul lui de bastina.

Citeste si :  Cine este modelul basarabean care a anuntat ca va deveni mamica pentru a doua oara: "Love is in the air ... and inside of me"

Anul trecut de ziua lui, actorul a dat start campaniei „1 leu”, care presupunea ca o fotografie cu Emilian Cretu costa un leu, pentru a acumula la final o suma de bani, ce urmeaza a fi investita intr-un teren de joaca din satul Negureni, Telenesti.

Din cauza pandemiei de COVID-19, artistul nu a putut interactiona foarte mult cu admiratorii sai din Moldova, dar mai ales cu cei din diaspora. Cu toate acestea, Emilian a adunat, pana pe 5 ianuarie 2021, suma de 4000 de euro. Artistul a anuntat sfarsitul campaniei pe pagina lui de Instagram si a multumit tuturor celor implicati, care au incredere in el.

Citeste si :  Decizie neasteptata a unui tribunal. Au fost gasiti VINOVATII pentru aparitia pandemiei. Numele GRELE aflate pe lista

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie