13.02.2023
Blake Lively a nascut. L-a facut tatic pe Ryan Reynolds a patra oara

Blake Lively a nascut cel de-al patrulea sau copil, ea si sotul sau, Ryan Reynolds, erau foarte fericiti cand au aflat ca vor deveni parinti pentru a patra oara.

Ei bine, familia s-a extins, anunta in exclusivitate publicatia Page Six si e clar ca nu vom vedea prea curand vreo imagine cu bebelusul, intrucat Blake Lively si Ryan Reynolds au niste reguli foarte stricte in ceea ce priveste expunerea copiilor in social media.

Mai exact, aceasta nu exista pentru familia lor. Actrita s-a si suparat pe presa la un moment dat, caci dupa anuntul neasteptat al celei de-a patra sarcini, fotoreporterii se tot inghesuiau in jurul casei lor.

„Talentul in orice limba este apreciat...” Vezi cum Irina Rimes interpreteaza piesa „Ce s-a intamplat cu noi” in limba rusa - VIDEO

Drept pentru care, Blake Lively a postat poze cu burtica si i-a rugat pe curiosi sa-i lase familia in pace, intrucat nu au voie sa le fotografieze copiii fara permisiune.

Starul din ”Age of Adaline” are acum 35 de ani si este o mamica tanara si infloritoare, care nu se plictiseste cu patru copii acasa.

Ea a postat duminica o imagine cu sotul sau si cu mama sa, in care se vede clar ca nu mai are burtica. Ba mai mult, Blake Lively este intr-o forma de zile mari, dovedind ca e capabila sa-si revina imediat din punct de vedere fizic, chiar si dupa a patra sarcina.

Blake Lively s-a maritat cu simpaticul Ryan Reynolds in 2012 si au devenit parinti prima data doi ani mai tarziu. Fiica James are acum 8 ani, Inez are 6, iar Betty doi ani.

Familia l-a implinit pe Ryan Reynolds, actorul de 46 de ani, care a inceput sa vada fericirea vietii ca este acasa, in cadrul unui camin, locul in care ii place cel mai mult sa stea. A devenit un familist convins, iar al patrulea copil cu siguranta ca-l va apropia si mai tare de familie.

Gestul pe care Kate Middleton nu l-a facut des in public. Cum a reactionat cand si-a vazut fostul profesor de istorie - VIDEO

Lucru care il determina sa fie si foarte responsabil, caci Ryan Reynolds s-a implicat anul trecut intr-o campanie de constientizare a cancerului de colon, unde a detaliat pe contul sau de Youtube ce trebuie sa faca un barbat, pentru sanatatea lui, odata ce a trecut de 45 de ani.

Articole din aceeasi categorie