03.06.2022
Bella Thorne a rupt logodna cu iubitul sau italian! Ce mesaj emotionant i-a transmis cantaretul: „Datorita acestui om , am...” - FOTO

Bella Thorne s-a despartit de Benjamin Mascolo la un an de la anuntul logodnei. Actrita si iubitul ei au fost impreuna aproximativ trei ani. 

Benjamin si-a cerut in casatorie iubita in martie anul trecut, dar nu au programat nunta. Se pare ca cantaretul italian de 28 de ani si Bella de 24 de ani au petrecut prea mult timp separat, ceea ce a provocat o serie de neintelegeri in relatia lor. 

„Au anulat logodna. Bella si Benjamin s-au despartit din cauza programelor incarcate. Nu au fost certuri, au ajuns impreuna la aceasta decizie. Prin urmare, au ramas prieteni ”, a declarat un prieten apropiat a celor doi.

Bella Thorne si Benjamin Mascolo raman prieteni

Bella nu a comentat inca despre despartirea de logodnicul ei. Benjamin a dedicat un mesaj dulce fostei sale iubite. „Cu putin peste trei ani in urma, am cunoscut cea mai uimitoare persoana . In ziua aceea viata mea s-a schimbat pentru totdeauna. Sunt recunoscator pentru fiecare moment petrecut impreuna”, a scris Mascolo.

Marinela Bezer a avut parte de o surpriza de proportii in Ibiza chiar la petrecerea burlacitelor: „Le-am zis de atatea ori, fara striptease...” - FOTO/VIDEO

Fostul logodnic al Bellei a remarcat, de asemenea, ca a castigat o experienta extraordinara din aceasta relatie. „Mi-a placut sa cresc cu ea. Datorita acestui om , am invatat ce inseamna iubirea neconditionata , despre care mi s-a spus in copilarie. Din fericire, am putut sa-i transmit primele mele sentimente... ” a recunoscut Benjamin.

Benjamin Mascolo ii este recunoscator Bellei Thorne pentru experienta pe care a avut-o intr-o relatie

Elon Musk preconizeaza ca vor urma probleme majore in economie. Miliardarul vrea sa concedieze 10% din personalul angajat la Tesla

Sursa FOTO: Google 

Articole din aceeasi categorie