14.09.2020
Artistii au facut coada la Presedintie dupa distinctiile oferite de Igor Dodon! „Sunt adevarati promotori ai culturii moldovenesti...”

La scurt timp dupa scandalul de la Butuceni, iscat dupa ce mai multi artisti de la noi au participat impreuna cu Igor Dodon la o petrecere data in plina pandemie, acestia au fost premiati de catre Presedinte cu ordine si medalii.

Desi multi dintre interpreti au declarat ca regreta ca numele lor a aparut implicat in scandalul de la Butuceni, au mers totusi dupa distinctii la Presedintele Dodon.

Citeste si :  Comentarii DURE in adresa interpretilor autohtoni! "Infuleca frenetic din placintele si sorb setos din vinul pus pe masa din mila lui Dodon"

„Cetatenii care s-au invrednicit de distinctii sunt adevarati promotori ai culturii moldovenesti, care pe parcursul anilor s-au remarcat prin activitate intensa pe taram social, contributie la promovarea valorilor moral-spirituale si inalta maiestrie profesionala.”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Printre pesonalitatile care au luat parte la acest eveniment se numara: Ian Raiburg, Valeriu Jereghi, Olia Tira, solistul trupei Zdob si Zdub, Roman Iagupov, Costi Burlacu si Corina Tepes, Igor Rusu, Valeriu Jereghi, Valentin Uzun (Formatia Tharmis), Igor Sirbu (Formatia Akord) si altii.

Presedintele afirma ca le-a multumit artistilor pentru activitate, dedicatie profesionala si le-a dorit succes si performante in continuare.

In aceeasi zi, au fost oferite ordine si medalii in semn de inalta apreciere a meritelor deosebite fata de stat, pentru munca indelungata si prodigioasa in domeniile: cultura, invatamant, medicina, stiinta, sport. 

Citeste si :  Dianna Rotaru, la fel, sustine ca prezenta lui Dodon la intalnirea artistilor de la Butuceni a fost o surpriza, dar una foarte placuta pentru ea. „Mi-a placut sa-l vad ca arata bine si este in forma.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie