16.01.2020
Arthur Chatto, varul sexy al lui William si Harry, spala imaginea Familiei Regale Britanice
Arthur Chatto este stranepotul Reginei Elisabeta, din partea regretatei sale surori, Printesa Margaret.

Arthur e considerat unul dintre cei mai chipesti barbati din Familia Regala Britanica. Acesta obisnuieste sa publice pe pagina sa de Instagram fotografii in care apare la bustul gol sau facand sport.

Recent, tanarul de 20 de ani si-a anuntat urmaritorii ca va participa la GB Row Challenge, una dintre cele mai dure si periculoase curse maritime din lume. Prin aceasta decizie, Arthur are toate sansele sa spele imaginea Familiei Regale Britanice dupa scandalul izbucnit in urma hotararei Ducilor de Sussex de a renunta la titluri si de a deveni independenti financiar.

Ce este GB Row Challenge

GB Row Challenge este o cursa maritima, la care participa mai multe echipe a cate 4 membri. Concurentii trebuie traverseze vaslind o distanta de aproximativ 3000 de km, pe coasta Marii Bratanii.

In postarea sa de pe Instagram, Arthur Chatto a scris ca GB Row ChallengeEste o cursa fara oprire si fara ajutor din afara, de-a lungul coastelor Marii Britanii”, avand drept scop sensibilizarea publicului cu privire la consecintele poluarii oceanelor. tanarul a tinut sa mentioneze si faptul ca in fiecare an, opt milioane de tone de plastic sunt aruncate in raurile, marile si oceanele planetei.

Cursa va incepe pe 1 iunie, din fata Tower Bridge, continuand apoi pe Tamisa, de-a lungul coastei. Participantii vor avea de vaslit 3 mii de km, land cate o pauza la fiecare 2 ore. Cursa va dura aproximativ 30 de zile.

Banii acumulati in urma acesteia vor fi donati asociatiei Just One Ocean, care lupta activ impotriva poluarii mediului.


Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie