27.06.2022
Ariana Grande a implinit 29 de ani! 10 lucruri nestiute despre artista care te vor uimi cu siguranta - FOTO/VIDEO

Ariana Grande este considerata regina muzicii pop. Interpreta a cucerit inimile multor fani ai muzicii. Iata cateva lucruri nestiute, dar foarte interesante despre artista.

1. Este alergica la pisici

Intr-un tweet care dateaza din 2010, Ariana a spus ca este alergica la pisici! Cu toate acestea, asta nu a impiedicat-o sa joace una sau chiar sa adopte micile vietati, deoarece este o adevarata iubitoare de animale. 

2. Mama ei este CEO 

Mama artistei, Joan Grande , este sefa unei companii de comunicatii, Hose McCann Communications. Potrivit site-ului companiei, familia Grande a cumparat compania in 1964. „Suntem mama-fiica Girlbosses!”, au spus cele doua.

Munceste pentru visele sale, iar ele devin realitate! Vlada Botan va avea un concert la Paris. Ce spune interpreta despre realizarea sa: „Puneti-va dorinte, lucrati si lansati universul sa vi le indeplineasca pana la capat” - VIDEO

3. Ariana a fost adepta a muzicii clasice

Ariana si-a manifestat talentul si in piesele italiene, atunci cand a inregistrat piesa „E Piu Ti Penso” in 2015. Piesa a fost inclusa pe albumul cantaretului italian de opera Andrea Bocelli si a devenit in scurt timp numarul 1 in topurile Billboard Classical Music in 2015.

4. Prima ei reprezentatie televizata a fost pe gheata 

Prima data cand cantareata a aparut la televizor a fost in anul 2002, cand avea doar 8 sau 9 ani. Ea a cantat la un meci NHL in statul ei natal, Florida, cantand Imnul National.

6. Are 9 caini 

Vedetele Instagramului Arianei sunt 9 caini extrem de adorabili si jucausi. Numele lor sunt Coco, Toulouse, Cinnamon, Strauss, Lafayette, Pignoli, Myron, Snape si Lily.

7. S-a casatorit in casa ei

Vedeta s-a casatorit recent cu sotul ei, Dalton Gomes , in propria ei casa. Ceremonia a fost mica si intima, iar Ari a purtat o rochie simpla, dar uimitoare, conceputa de Vera Wang .

Piesele lui Carla's Dreams - la un pas de a fi interzise la TV si la radio! Vezi cu ce probleme s-a confruntat trupa si de ce au fost reclamati la CNA: „Dosarele au nimerit la un om destept..” - VIDEO

8. Numele Ariana este inspirat de o printesa

Parintii fetei au o imaginatie grozava! Numele ei „Ariana” nu a fost o alegere intamplatoare. Sotii Grande s-au inspirat din numele Pintesei Oriana” de la Felix the Cat . In mod ironic, Ariana este de fapt alergica la pisici.

9. Ariana a fost alaturi de fratele sau care a declarat ca este gay.

What Ariana Grande's Brother Frankie Has Said About Her Boyfriends

10. Prima ei indragostita a fost Justin Timberlake

In ciuda numeroaselor ei relatii, Ariana a declarat ca pentru prima data s-a indragostit pe bune de Justin Timberlake.

Ariana Grande teams up with Justin Timberlake on colourful new song 'They  Don't Know' - listen here

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie