20.05.2020
Are un imperiu imobiliar in valoare de 57 de milioane de lire sterline. Cine este cel mai bogat cantaret britanic sub 30 de ani

Ed Sheeran este unul dintre cei mai iubiti artisti din lume si, din cate se pare, unul dintre cei mai bogati.

La inceputul lunii mai, el a fost oficial numit cel mai bogat muzician din Marea Britanie sub 30 de ani. Averea lui a crescut cu 40 de milioane de lire sterline, ceea ce inseamna ca averea sa totala este acum de 200 de milioane de lire sterline, potrivit Sunday Times Rich List. Ed Sheeran isi imparte bunurile in prezent cu sotia lui Cherry Seaborn.

Pana acum, artistul are 27 de proprietati cumparate, pentru care se estimeaza ca a cheltuit 57 de milioane de lire sterline. Din surse apropiate, se pare ca, pentru imperiul sau imobiliar, Ed Sheeran a platit cash, fara niciun imprumut bancar. In prezent, cantaretul detine o colectie de 27 de apartamente, case si vile, cateva dintre ele fiind chiar intr-o zona de lux din Londra, numita Covent Garden.

Pe langa banii pe care i-a facut din turnee, se pare ca artistul ar avea o sansa sa adauge venituri si din alte ocupatii. Se zvoneste ca artistul a devenit mai nou si apicultor, la resedinta sa din Suffolk, unde-si produce propria miere.


Sursa foto: Getty Images, Shutterstock, GQ

Articole din aceeasi categorie