09.03.2023
Modelul originar din Republica Moldova care si-a facut operatii estetice pentru a fi ca papusa Barbie arata diferit la 37 de ani. Valeria Lukyanova s-a mutat in Mexic si a renuntat la machiajul de zana - FOTO

Valeria Lukyanova a atras atentia cu trasaturile ei faciale, care te duc cu gandul la celebra papusa Barbie. Tanara si-a facut operatii estetice, folosea machiaj si lentile de contact, ca sa arate ca o zana. In ultimii ani insa stilul ei de viata s-a schimbat semnificativ. 

Valeria Lukyanova are acum 37 de ani si locuieste in Mexic. Tanara originara din Ucraina a renuntat la machiajul strident, care o transforma intr-un personaj de jocuri video, dar si la tinutele provocatoare. Acum pare o fata obisnuita si nu incearca sa iasa mereu in evidenta. Intr-o postare recenta ea le-a aratat urmaritorilor cum arata tenul ei, imediat dupa ce a iesit din dus.  

Valeria este instructor la Scoala Out-of-Body Travel, o institutie in care doritorii invata mai multe despre suflet, cum sa iasa din corpul fizic si sa calatoreasca spiritual. Numele ei de acolo este Amatue.  Este o “scoala internationala unde instructorii le arata elevilor cum sa-si paraseasca trupul fizic si sa intre in corpul spiritual, astral, de unde pot vizita orice loc de pe planeta sau din univers” spune ea, apoi adauga: “Stiu ca asta e viitorul omenirii”.

Intr-o postare pe contul de socializare, Valeria a mentionat ca nu-si doreste copii: „Nu inteleg de ce eu trebuie sa am grija de cineva. Cum as putea sa-mi irosesc energia divina, resursele mele valoroase, doar pentru a aduce pe cineva pe aceasta lume”, a scris ea, iar mai multi internauti au ironizat-o pentru asemenea afirmatii. 

Articole din aceeasi categorie