07.11.2019
Am imblanzit acest noiembrie la Autumn Party! Vezi primele imagini de la eveniment - GALERIE FOTO
Vedetele din Moldova si-au dat intalnire aseara la cel mai cool eveniment din acest sezon „Autumn Party”.

Ne place sa petrecem timpul frumos impreuna cu voi. De aceea am organizat un party de milioane alaturi de invitati pe masura. Cantareti, oameni de afaceri si alte persoane publice, toti si-au dat intalnire la cea mai spectaculoasa petrecere marca Perfecte.md.

Prezentatoarea evenimentului a fost splendida interpreta Elena Javelea. Ea a purtat o rochie lunga de culoare rosie, care a transformat-o in regina serii.

Cei prezenti au savurat muzica de calitate. Moldovan Youth Orchestra in frunte cu Andriano Marian au facut senzatie. Alaturi de ei pe scena au evoluat: Roman Zes, Felicia Dunaf, Sandu Bantas si Elena Javelea.

Invitatii au fost delectati si cu 2 prezentari de moda exceptionale. Colectia noua de palarii „Decadence” a creatoarei Iuliana Chirosca a uimit prin culorile si formele acestora. De la palarii cu elemente accesorizate din dantela, pana la cele cu pene, toate au fost spectaculoase.

Speciala, interesanta si cuceritoare a fost si colectia de haine a brandului „Mia Bella” by Alina Cebotari. Carourile in combinatie cu nuantele de maro, bordo, gri, bleu sau roz au facut senzatie pe podium.

Vezi primele imagini de la eveniment!




Articole din aceeasi categorie