22.11.2023
Dan Ionita si iubita lui - in febra pregatirilor pentru nunta! Cristina si-a ales deja rochia de mireasa - VIDEO

Se pare ca schimbarile se tin lant in viata omului de afaceri Dan Ionita.

Pe langa faptul ca va deveni tatic in 2024, acesta se pregateste si sa se insoare.

Recent, pe social media, Ionita a publicat cateva video-uri dintr-un salon de rochii de mireasa. Dan a fost la locatia cu pricina impreuna cu iubita lui, Cristina.

„Noi suntem la atelier de rochii. In spatele meu este Cristina, deja imbracata. Este cineva interesat care vrea sa vada cum arata ea in rochie? La 1000 de reactii o postez”, a spus Dan Ionita.

Coroana de la Miss Moldova din acest an, aproape identica cu cea de la Miss Universe. Cat de mare este asemanarea. Diana Spotarenko: „Acest lucru a fost observat la nivel mondial” - VIDEO

Asa cum a promis, influencerul a revenit pe Instagram cu un filmulet in care apare mama viitorului sau copilas extrem de fericita.

Ea a ales sa probeze o rochie alba, mini, cu franjuri, dar si un accesoriu chic, o pereche de manusi lungi. „Noi iesim de aici fericiti cu rochia Cristinei”, a mai mentionat Dan.

Dan Ionita este un om de afaceri si blogger din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 350 de mii de abonati. Acesta are un baietel din fosta relatie pe nume Artur. Recent, Ionita a anuntat ca iubita lui Cristina este in asteptarea unui copil.

Katy Black - sedinta foto plina de tandrete alaturi de familia sa! Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita: „Iubirea noastra a dat roade bune” - FOTO

Articole din aceeasi categorie