24.02.2021
Adriana Ochisanu uimeste Moldova. Nu s-a mai intamplat asta in tara noastra de multi ani. „Costi si Corina au venit cu ideea..."

Daca pana acum aveau concerte mai mult peste hotare, in acest an de martisor artistii pornesc intr-un turneu mult asteptat la noi acasa, in cele mai importante orase ale tarii unde vor rasuna concerte live sustinute de Costi Burlacu, Corina Tepes si Adriana Ochisanu, mai multe detalii afla de la indragitii interpreti.

Citeste si :  Moment de suflet de acum 15 ani, refacut in prezent. Ipostaze nostalgice - Cleopatra Stratan alaturi de tatal sau. „Taticaaa, la zuzu zuzu am tinut in mine”

Invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Costi Burlacu, Corina Tepes si Adriana Ochisanu au vorbit despre turneul national pe care il organizeaza. „Costi si Corina au venit cu ideea de a face un turneu national. Va fi un spectacol 100% live. Aceste spectacole le vom sustine in cele mai importante orase din Republica Moldova. Turneul incepe de pe data de doi martie, la Drochia.”, spun artistii.

„Eu am avut de toate. Am avut un spectacol la o casa de cultura, fara tavan. Afara era minus si asa am concertat. Am avut si sali cu conditii mai putin favorabile. Dar pentru oamenii care ne iubesc, facem orice.”, isi aminteste Adriana Ochisanu.

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre turneul artistilor.

Citeste si :  Gheorghe Urschi - in procesul unui nou proiect. Ce pregateste Regele umorului moldovenesc? „Speram anul asta sa il dam gata!”
Articole din aceeasi categorie