15.02.2023
Actrita Emel Atici si fiica sa au murit in cutremurul din Turcia

Emel Atici, actrita din serialul "Ma Numesc Zuleyha, si fiica sa, au murit in urma cutremurului din Turcia. Corpurile celor doua au fost gasite sub daramaturi, la cinci zile dupa declansarea cutremurului din 7 februarie.

Actrita din serialul "Ma numesc Zuleyha" si fiica sa, Puryan, se aflau in locuinta lor din sudul Turciei, orasul Kahramanmaras, in momentul in care s-a produs cutremurul devastator. Vestea mortii actritei a fost data de casa de productie din care facea parte: „Suntem profund intristati de pierderea lui Emel Atici, valoroasa actrita din serialul nostru de televiziune „Once upon a time Cukurova”, si a fiicei sale Puryan Atici, in dezastrul provocat de cutremurul din tara noastra".

Imbina cu succes cariera si viata de familie! Afla de la avocatul Oxana Esanu ce calitati ar trebui sa posede o persoana ce activeaza in domeniul juridic pentru a se bucura de reusite: „In calitate de avocat consider ca trebuie sa...”

Moartea lui Emel Atici a fost deplansa si de colegii sai din serial:

„Imi pare foarte rau, foarte … Pentru toata lumea, pentru orice. Imi pare rau pentru pierderea ta", a spus actrita Hilal Altinbilek, pe Instagram.

"Sunt atat de trista... Nu am putut sa te salvez. Sa ajungi in ceruri. Nu-ti placea sa-ti fie frig... Sper ca nu ti-a fost frig sub acele betoane", a transmis si actrita Yeliz Dogramacilar.

Serialul turcesc "Ma numesc Zuleyha" a fost difuzat in perioada 13 septembrie 2018 si 16 iunie 2022 si s-a bucurat de un real succes atat in Turcia, cat si in Romania.

Articole din aceeasi categorie