28.07.2020
Actorul Vlad Ciobanu, diagnositicat cu leucemie, a scris un mesaj de multumire celor care il sustin. „Efortul vostru financiar, mesajele de incurajare, urarile de sanatate ma emotioneaza, imi dau puteri si incredere...”

Dupa ce rudele apropiate ale celebrului actor moldovean au rugat internautii sa-i sara acestuia in ajutor pentru ca are nevoie de un tratatment impotriva leucemiei, mai multe persoane s-au imobilizat si au donat bani si sange, lasand si zeci de comentarii de incurajare pentru Vad.

Citeste si :  Actorul Catalin Lungu isi indeamna fanii si prietenii sa-l sustina pe Vlad Ciobanu in lupta pentru viata. „Profesorul, caruia ii datorez foarte multe dintre lucrurile pe care le fac astazi, a fost diagnosticat cu leucemie.”

Ieri, artistul in varsta de 52 de ani a publicat pe pagina sa de Facebook, un text dedicat tuturor celor care il sustin in aceste momente grele. Ciobanu s-a aratat extrem de recunoscator pentru gestul generos al oamenilor si le-a spus ce alte etape are de trecut in lupta cu boala.

„Dragi prieteni, vreau sa va multumesc pentru sustinere, simpatie si solidaritate. De aici, din salonul meu de spital de la Iasi, urmaresc aceasta campanie pe Internet. Efortul vostru financiar, mesajele de incurajare, urarile de sanatate ma emotioneaza, imi dau puteri si incredere. Pentru ca nu pot sa raspund fiecaruia, va adresez acest mesaj.” a inceput actorul. 

Apoi a adaugat ca: „Dupa doua saptamani, cate au trecut de la chimioterapie, ma simt mult mai bine. Ma aflu sub stricta supraveghere a medicilor, fac tratament de recuperare. In curand voi reveni acasa pentru o scurta perioada, dupa o prima etapa de tratament, si sper sa ma intorc cu certitudinea ca pot invinge boala.”

La final, cel care l-a jucat pe Eminescu in filmul „Luceafarul” a exclamat: „Va multumesc si va doresc multa sanatate!”

Speram ca Vlad Ciobanu sa se faca bine cat mai curand. Mentionam ca daca vrei sa il ajuti pe artist, poti dona bani aici si aici. 

Citeste si :  Actorul Vlad Ciobanu sufera de o boala cumplita. Acesta are nevoie de ajutorul tau!

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie