04.05.2021
Actorul din celebrul film „Vampires Diaries” se afla in Romania. Ce a postat Paul Wesley cand a ajuns acolo

Paul Wesley a vizitat Romania, iar Instastory-ul postat de el a devenit viral pe online. Internautii nu au ezitat sa presupuna ce cauta actorul acolo.

Serialul „Jurnalele vampirilor” a cucerit intreaga lumea, iar actorii lui au fani peste tot. Zilele trecute, indragitul Paul Wesley a postat un Instastory din masina, mergand prin centrul Bucurestiului. Fanele au ramas entuziasmate, iar imaginile publicate de actor au ajuns la milioane de romani.

Unii dintre ei au inceput sa se dea cu parerea despre ce ar putea sa faca „Vampirul” in tara lor, presupunerile fiind dintre cele mai amuzante. 

„A venit sa suga sange pur romanesc”, „Cere sfaturi de la Dracula” au scris unii pe paginile cu fani ale actorului, dar cei mai multi au sperat ca este vorba de continuarea serialului „The Vampires Diaries”, care s-a incheiat demult.

Paul Wesley Reveals Dark 'Vampire Diaries' Ending He Wanted

Wesley nu este la prima sa vizita in Romania. In 2019, fanii au putut sa il vada pe celebrul actor la Comic-Con. Deocamdata, Paul nu a oferit niciun detaliu cu privire la aceasta vizita surpriza.

Sursa foto: Instagram, Google

Articole din aceeasi categorie