18.09.2023
A murit Billy Miller, celebru pentru rolul sau din serialul „Tanar si nelinistit”. Actorul suferea de tulburare bipolara

Actorul Billy Miller, cunoscut pentru rolul lui Billy Abbott din celebrul serial „Tanar si nelinistit" a murit la 43 de ani, relateaza CNN. 

Vedeta se lupta de mai multi ani cu depresia, potrivit managerului sau. Managerul lui Miller a confirmat duminica vestea mortii lui Miller intr-o declaratie pentru Variety. „Actorul se lupta cu depresia maniacala (tulburare bipolara) cand a murit”, spune acesta. Nascut pe 17 septembrie 1979, in Tulsa, Oklahoma, William John Miller a murit vineri in Austin, Texas. 

Miller a castigat trei premii Daytime Emmy – doua pentru cel mai bun actor in rol secundar si unul pentru cel mai bun actor principal – pentru rolul sau din „The Young and the Restless” („Tanar si nelinistit”). A jucat in „Tanar si nelinistit" din 2008 pana in 2014, iar apoi a aparut in „General Hospital” („Spitalul General”) din 2014 pana in 2019. De asemenea, a aparut in filmul din 2014 „American Sniper” si in serialele TV „Ray Donovan” si „Suits”. Cel mai recent, Miller a avut roluri in „NCIS” si „The Rookie”. 

Articole din aceeasi categorie