30.03.2023
A adunat aproape jumatate de milion de vizualizari pe Youtube! Misha Miller a realizat o reinterpretare a piesei „Un minut”, lansata de trupa Hi-Q acum 22 de ani - VIDEO

Dupa o pauza de 4 luni de la lansarea piesei „Mahala” impreuna cu Sasha Lopez, interpreta originara din Republica Moldova, Misha Miller, isi bucura din nou fanii cu o melodie de dragoste.

Chiar daca au trecut mai putin de 2 saptamani de la lansarea piesei „Un minut” pe Youtube, aceasta este un adevarat hit atat pentru ascultatorii de la noi, cat si cei de peste Prut.

Cantecul este o reinterpretare a hit-ului cu acelasi nume, lansat de trupa romana „Hi-Q” in 2001.

Despre lansarea melodiei, Misha a anuntat pe retelele de socializare acolo unde a publicat mai multe fotografii de la filmari, dar si un teaser.

„Curvar”. Acoperit in totalitate cu hartie igienica, Dan Ionita, socat de surpriza neplacuta pe care a avut-o - FOTO/VIDEO

„Hello,it’s me. Un minut. 17.03.2023”, a scris artista intr-o postare pe Instagram. De asemenea, pe Youtube Miller a adaugat: „Mai tii minte prima ta iubire? Ai un un minut sa ne povestesti?”

„Doamne,aveam 16 ani cand a aparut melodia originala. Sufeream dupa prima mea iubire.”, „Ce reinterpretare minunata! Mi-aduci aminte de vremea cand eram copil si refrenul acesta se auzea peste tot.”, „Si cand crezi ca te-ai vindecat auzi asta! Pentru suflet! Felicitari.”, au fost doar cateva dintre comentariile pe care le-a primit interpreta.

Misha Miller este o artista populara din Republica Moldova cunoscut pentru melodii precum: Un Minut, Mahala, Heroes For One Day.

Cu 3 copii la Dubai! Tatiana Maxian a publicat pe pagina sa de Instagram cum arata o zi din vacanta lor de familie: „Nici Dubaiul nu te scapa de ungher” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie