13.08.2019
Vedete despre care nu ai stiut ca poarta peruci
Dupa cum stiti, folosirea uscatorului de par si vopsirea afecteaza negativ calitatea si starea parului. Actrite si cantareti celebri isi schimba in mod regulat coafurile - cineva face asta cu ajutorul perucilor pentru a-si salva macar cumva parul. Altii insa nu mai au ce salva, asa ca trebuie sa poarte peruca 24/7.

Rihanna

Multa vreme, Ri a ascuns ca poarta peruci. Dar totul a iesit la iveala datorita coregrafului ei, care dupa un concert, a postat pe retelele de socializare un colaj de fotografii in care interpreta apare cu parul cret, iar pe de alta parte - aceeasi coafura atarna de oglinda. Dupa aceea, Rihanna nu a mai putut comenta nimic. Totul a devenit evident.

Keira Knightley

Keira insasi intr-un interviu a recunoscut ca parul ei are probleme. Si astfel este fortata sa poarte peruci pentru a-si pastra parul cel putin ordonat.

Kim Kardashian

Acum, Kim si-a scos toate extensiile de par si si-a taiat parul, dar, in general, vedeta reality show-ului apeleaza destul de des la ajutorul perucilor pentru a-si schimba imaginea.

Kylie Jenner

Inainte de sarcina, Kylie isi schimbat constant coafurile. Ba aparea cu parul verde deschis, iar apoi cu un blond platinum - pentru toate aceste schimbari le spune multumesc perucilor, pe care Jenner le are multe.

Lady Gaga

Gaga adora coafurile extravagante si cel mai adesea este cu parul lung, care, din pacate, nu creste cu viteza luminii. Prin urmare, cantareata poarta peruci si o face chiar si in viata obisnuita, pentru ca paparazzi ii calca pe urme.

Naomi Campbell

Zvonurile potrivit carora ea este cheala au aparut de mult. Naomi a negat acest lucru, dar la un moment dat, si-a strans tot curajul si a pozat pentru coperta Revistei „Internation Soon”, cu un cap complet chel. Si a fost foarte frumoasa!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie