18.03.2020
Una dintre cele mai frumoase actrite din Rusia a renuntat la podoaba capilara de invidiat si s-a tuns chel. Care este motivul

Actrita Polina Maksimova, cunoscuta publicului mai ales pentru rolul sau in serialul Деффчонки, a renuntat la parul sau lung si blond, iar motivul este cat se poate de plauzibil. Vedeta a facut-o pentru un rol, aceasta a jucat o tanara diagnosticata cu cancer.

Polina este protagonista noului serial, care va fi lansat in aceasta luna.

Actrita a avut un rol extrem de complicat, aceasta a intrat in pielea unei bolnave de cancer.

Actrita a marturisit in cadrul unui interviul pentru un post de radio ca initial s-a stabilit ca ea va purta o peruca. Ulterior, Polina a decis sa renunte la podoaba capilara de-o rara frumusete, pentru ca, spune ea, asta a facut-o sa intre mai usor in pielea personajului si sa simta mult mai bine ceea ce are de transmis publicului. In plus, blondina a marturisit ca peruca si intregul proces de trasnformare ar fi ocupat cateva ore, pe care aceasta a preferat sa le utilizeze pentru alte lucruri, mai importante.

Citeste si

Pe platoul aceleasi pelicule, Polina si-a intalnit si iubirea. Actrita a facut cunostinta cu actorul Egor Koreshkov, care joaca in pelicula rolul masculin principal. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni si se declara absolut indragostiti si fericiti.

Citeste si

Polina Maksimova este o actrita de origine rusa. Ea este cunoscuta publicului pentru rolurile sale memorabile in mai multe comedii rusesti printre care serialul Деффчонки, dar si peliculele Семь ужинов, Завтрак у папы sau drama Без меня.

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie