08.06.2021
Trendurile in randul sprancenelor se schimba mereu! Iata cum arata sprancenele la moda in acest sezon si cum sa ti le faci singura acasa

In articolul de mai jos iti explicam pas cu pas, cum sa iti faci sprancenele care sunt in trend in acest sezon. 

Sprancene „cu sapun”

Aceasta tehnica are acest nume din cauza ca reda metoda de aplicare - firele de par sunt pieptanate nu cu un instrument special, ci cu sapun obisnuit. Se spune ca produsul de uz casnic nu le fixeaza mai rau decat gelul special. Nu recomandam sa iti asumi riscuri. Cine are nevoie de urme de sapun pe fata in caz de ploaie? Foloseste mai bine un produs de fixare cu o perie.

Sprancene vopsite 

In aceasta tehnica, totul este extrem de simplu. Ia un creion moale sau o paleta de ochi si vopseste peste contururile naturale ale golurilor din sprancene. La final, piaptana parul. Terminat!

Sprancene deschise la culoare

„Mai bine cu jumatate de ton mai deschis” - asa te sfatuiesc make-up artistii sa alegi o nuanta de creion daca nu vrei sa te concentrezi pe sprancene si sa obtii un aspect delicat. Deseneaza-le cu miscari mici si nu fa contururi ascutite. Aceste sfaturi te vor ajuta sa iti faci machiajul sa para mai natural.

Sprancene umede

In 2018, efectul de umezeala a ajuns pentru fata. In 2019 - pentru buze. In 2020 si 2021, tendinta a atins si sprancenele. Ce trebuie sa faci? Este atat de simplu! Da forma dorita sprancenelor, apoi fixeaza rezultatul cu un gel transparent cu un finisaj umed sau metalic. Voila! Parca tocmai ai iesit din piscina!

Tie care tehnica iti place mai mult? 

Articole din aceeasi categorie