01.03.2024
Totul despre ingrijirea tenului primavara! Tatiana Ustica: „Este important sa folosim protectia pentru a preveni petele pigmentare” - VIDEO

Trecerea de la un sezon la altul ne afecteaza tenul, tocmai de asta este important sa atragem o atentie sporita produselor de ingrijire a pielii. Ce recomanda specialistii in sezonul de primavara, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Daca va intrebati unde gasiti o multime de femei in acelasi loc, raspunsul este, la Moldexpo si asta pentru ca in perioada 29 februarie - 3 martie aici are loc expozitia Beauty. Tot ce inseamna produse de ingrijire si infrumusetare gasiti aici.

In continuare, afla de la Tatiana Ustica mai multe despre cosmetica suta la suta naturala si cetificata organic.

Intrebata ce nu trebuie sa lipseasca din trusa unei femei in acest sezon, Tatiana a raspuns: „Este obligatoriu ca femeile sa inceapa sa foloseasca protectia solara. Avem un ser extraordinar cu SPF 30. Este important sa folosim protectia pentru a preveni petele pigmentare. La fel, este un produs concentrat anti-rid”.

„Am reusit sa-mi pierd copilul, am pierdut multi „prieteni” si persoana in care am crezut cel mai mult”. Patric Hanganu - mesaj plin de regrete in ultima zi de iarna - FOTO

O alta problema in aceasta perioada este pielea uscata, astfel, Tatiana Ustica recomanda: „Avem cremele hidratante, la fel cu protectie solara, avem serul cu acid hialuronic. As recomanda produsele decorative, la fel, naturale. Ele influentiaza foarte mult starea tenului nostru”.

„Avem si o gama larga de rujuri, glosuri, creioane. La fel venim si cu setul de ingrijire naturala a genelor si a spancenelor, este un ser pe baza de ulei de recin, il folosim in fiecare zi, chiar si inainte de rimel. Mai venim si cu parfumuri de ambianta, la fel naturale. Nu sunt toxice. Chiar va asteptam cu mult drag, avem reduceri de la 10% si pana la 60%. Suntem pana pe 3 martie”, a spus Tatiana Ustica, distribuitor Zao Bio make up.

Pavel Bartos, intr-un spectacol la Chisinau! Ce surprize ii asteapta pe telespectatori: „Am dat de niste oameni extraordinari de buni, am avut unele emotii” - VIDEO

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie