01.03.2024
Pavel Bartos, intr-un spectacol la Chisinau! Ce surprize ii asteapta pe telespectatori: „Am dat de niste oameni extraordinari de buni, am avut unele emotii” - VIDEO

Pavel Bartos, pe scena unui teatru de la Chisinau! Alaturi de mai multi colegi, indragitul actor va juca intr-o premiera la teatrul Satiricus, in acest weekend. Actorii au fost surprinsi in repetitii, iar despre ce este spectacolul, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Pavel Bartos este in premiera pe scena unui spectacol in tara noastra, acesta a mentionat: „Este pentru prima data cand colaborez cu actorii de aici si ma bucur tare de acest lucru, de fapt pentru asta si m-am aruncat in acest proiect pentru ca imi doream o astfel de experienta si totul este peste asteptari. Vreau sa le multumesc actorilor de aici, lui Sandu Grecu de toata primirea de care am avut parte, am dat de niste oameni extraordinari de buni, am avut unele emotii findca noi am repetat la Bucuresti, iar ei aici si s-a intamplat asa o minune, de parca noi am fi repetat de vreo trei sau patru saptamani impreuna”.

Pavel Bartoș, pus să aleagă între „Vocea României” și „Românii au talent”.  Ce a răspuns

Sandu Grecu a dezvaluit despre ce este acest spectacol:  „E vorba de Escu, un spectacol care tineam foarte mult sa se produca, acum in general sa produs mai bine pentru ca e o co-productie cu teatrul din Bucuresti, Stela Popescu. A fost interzisa in Romania in perioada Ceausescu, este un text foarte incomod pentru orice politicieni. Tema abordata este atat de actuala incat ai impresia ca a fost scrisa astazi  si cred ca dupa scrisoarea lui Caragiale este a doua piesa de asemenea dimensiune artistica. Mi-as dori cat mai multe spectacole de acest gen, deoarece doar prin astfel de colaborari se poate produce unirea”.

DIN PRIMA SURSĂ: ÎN DIALOG CU SANDU GRECU, DIRECTOR ARTISTIC ȘI REGIZOR AL  TEATRULUI NAȚIONAL “SATIRICUS I. L. CARAGIALE” - AloCapitala

La Chisinau a venit directorul, dar si actori ai Teatrului Stela Popescu, de la Bucuresti.

Cristian Sofron cu emotie in glas a spus: „Pentru mine Chisinau inseamna foarte mult, ma simt din ce in ce mai bine aici si sunt ac acasa. Noi suntem pentru cele 2 spectacole cu 4 dintre actorii nostri de la Bucuresti, iar ceilalti sunt colegii nostri de la Satiricus. Cand e talent, cand e dragoste, cand e iubire fata de teatru si spectatori, lucrurile merg bine”.

INTERVIU Cristian Șofron: Constanța merită mai mult decât comediile care  vin iarna la Casa de Cultură… | Metropola Constanta

Pavel Bartos ne-a dezvaluit ce rol are in aceasta piesa de teatru.„Se pare ca eu sunt vinovatul de toate, adica rolul principal imi apartine in aceasta piesa extraordinara. Imi place acest personaj pentru ca el oscileaza, e o mica canalie, are cate putin din toate. Trebuie sa-l joci din plin, dupa asta ma simt ca dupa o cursa insa ma simt foarte bine.”

Știri despre pavel bartos

Irina Caramizaru este in rolul principal: „Eu sunt in rolul principal ca sotia lui Decebal, e o bucurie intalnirea de aici de la Chisinau. Este prima oara cand colaborez cu Pavel, desi suntem in acelasi oras, la fel pot sa spun ca este o intalnire de care ma bucur”.

Irina Cărămizaru - Teatrul Stela Popescu

Crina Matei a mentionat: „Spectacolul este este despre Escu, insa vreau sa va invit in sala de spectacol sa vedeti ce experienta frumoasa avem cu colegii nostri de aici de la teatru”.

Crina Matei A Fost Victima Hărțuirii Sexuale. Actrița și-a Reclamat  Superiorul: „Nu Era Prima Oară Când Se întâmpla” | Libertatea
Articole din aceeasi categorie