23.07.2023
Theo Rose a scapat de toate kilogramele in plus cauzate de sarcina. Ba chiar este mai supla decat inainte - FOTO

Frumusica Theo Rose este o mamica adorabila. Dar si foarte norocoasa, caci kilogramele capatate in sarcina s-au evaporat rapid, artista ajungand la performanta de a cantari mai putin decat atunci cand a ramas gravida.

Zilele acestea, fericita mamica si-a dus puiul la mare. Per total, Theo Rose este multumita de silueta asta, insa vrea sa scape si de un inconvenient frecvent printre mamici: celulita. De aceea, artista trage tare si-si programeaza masaje si terapii menite sa-i tonifieze pielea.

Horoscop 23 iulie 2023. Zodia care se indragosteste lulea

Cu siguranta si valurile marii vor avea un efect benefic pentru silueta acestei proaspete mamici.

Theo Rose si-a intampinat pe lume primul copil la doar 25 de ani si este in forma maxima la doar o luna distanta de la nasterea bebelusului ei si al lui Anghel Damian. Solista a reusit sa se puna pe picioare, in timp record, dupa operatia de cezariana.

Nu a ramas cu kilograme in plus, ba mai mult, este chiar mai slaba decat era inainte de a ramane gravida, a marturisit ea. Artista a ajuns sa cantareasca, in prezent, doar 50 de kilograme.

„Cred ca la cezariana, pe masa de operatie, am scapat de 10 kilograme instant. De unde rugaciunile mele erau sa raman cu 55 de kilograme, de la 62 am ramas cu 50 in cap!”, a mai explicat Theo Rose urmaritorilor sai. Vedeta a marturisit totusi ca are si cateva vergeturi, dar si o celulita incapatanata, de care vrea sa scape prin gomaje la domiciliu si masaje.

Incet, incet, cantareata isi pregateste revenirea in divertisment. Arata bine, se simte bine, este in culmea fericirii de cand e mama si adeseori a mentionat pentru fanii sai ca este un om binecuvantat, care simte extrem de multa recunostinta pentru viata si pentru faptul ca are un copil minunat, pe Sasha Ioan. Micutul este adorat de intreaga familie.

Pepe, imagine de colectie cu familia lui. Artistul a implinit 44 de ani: „Ma simt extraordinar” - FOTO

In plus, frumoasa vedeta se bucura de sprijinul de neinlocuit al mamei sale si al mamei lui Anghel. Mandrele bunici fac cu schimbul si-si viziteaza nepotul constant, pentru a-i ajuta pe tineri sa se obisnuiasca cu noul statut de parinti.

Articole din aceeasi categorie