22.05.2020
Sotia lui Stefan Banica Jr. si-a facut o schimbare radicala de look. Lavinia Parva arata mai spectaculos ca niciodata: "Toate transformarile personale incep cu schimbarea modului de gandire"

Cantareata a devenit mamica pentru prima oara acum un an, iar de atunci pare ca a inflorit.

E chiar mai sexy decat atunci cand a ramas insarcinata si pare ca devine tot mai frumoasa. Mai mult, a ales sa faca o schimbare de look si arata cu totul altfel decat s-au obisnuit fanii. Mai precis, si-a vopsit parul: brunet la radacina si intr-un blond cenusiu la baza. Alaturi de poza care o prezenta cu noua infatisare, Lavinia a scris:

“Toate transformarile personale incep cu schimbarea modului de gandire...

Pe 16 mai, Lavinia si Stefan Banica Jr. l-au aniversat pentru prima data pe baietelul lor. Anul trecut, la aceasta data, vestea cea buna o dadea fanilor chiar cantaretul, care scria pe pagina sa de Facebook:

”Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios si sanatos, Alexandru Banica. Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada , pentru faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru toate mesajele frumoase”

Stefan mai are doi copii din casatoriile anterioare. In ianuarie 2006 s-a casatorit cu vedeta TV Andreea Marin. Nunta a fost un secret si a avut loc in Statele Unite. Impreuna cei doi au o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007.


Inainte de a se casatori cu Andreea Marin, artistul a locuit cu iubita sa, Camelia Constantinescu, cu care are si un baietel, Radu Stefan.

Din viata actorului au mai facut parte si alte femei celebre cum ar fi Mihaela Radulescu sau Cristina Topescu.

 

Articole din aceeasi categorie