26.07.2022
Sophie Turner - silueta de invidiat la aproape 2 saptamani dupa ce a nascut - FOTO

La inceputul lunii iulie, a devenit cunoscut faptul ca vedeta din „Game of Thrones” Sophie Turner si artistul Joe Jonas au devenit parinti pentru a doua oara.

Recent, actrita a fost vazuta pe strazile din Miami. Vedeta de la Hollywood este intr-o forma excelenta.

La zece zile de la nastere, Sophie Turner a aparut in public intr-un costum mulat care ii accentua perfect silueta. Pentru iesirea in oras, Sophie, in varsta de 26 de ani, a ales sa poarte un tricou si colanti negri.

Ben Affleck, sleit de puteri in luna de miere cu JLo! Imaginile cu el sforaind in Paris au devenit virale

In 2019, Sophie si Joe Jonas s-au casatorit in secret in Las Vegas, iar o luna mai tarziu, indragostitii au jucat o nunta grandioasa, la care au participat rudele si prietenii lor.

Robbie Williams filmeaza un documentar despre viata sa. Cantaretul va arata casa pe care a ascuns-o timp de 20 de ani: „Sunt multe de povestit”

Sophie Turner este o actrita engleza, cunoscuta mai ales pentru rolul lui Sansa Stark in serialul de pe HBO, „Game of Thrones”, care i-a adus o nominalizare Young Artist Award. A mai jucat in filme de televiuziune ca „The Thirteenth Tale”, thrillerul „Another Me” si „Barely Lethal”.

De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie