19.11.2020
Sa ai un ten frumos si sanatos e mai usor decat pare. Sfaturile specialistei Ana Platonov: „Toamna este momentul potrivit pentru a incepe niste tratamente.”

In perioada rece a anului, tenul nostru are nevoie de o ingrijire speciala, iar procedurile de frumusete sunt la mare cautare.  

Printre procedurile solicitatea, dar si utile, se numara si cea cu MicroPen care reda pielii un aspect sanatos si grabeste procesul de regenerare. 

Citeste si :  Nu faci nimic si scapi de kilogramele in plus. Face el tot efortul pentru tine

Estetecianul Ana Platonov sustine ca „Toamna este momentul potrivit pentru a incepe niste tratamente.”, iar MicroPenul este unul dintre ele. Iata ce reprezinta aceasta procedura:

Specialista spune ca cea mai importanta ingrijire a tenului se face acasa, prin rutina zilnica, in care trebuie sa includem cativa pasi de baza: „Ingrijirea la domiciliu este 70% din felul in care arata tenul. Marea majoritate pun un accent pe vizitele la cosmetolog, dar ingrijirea la domiciul isi are un rol aparte.”

„Recomandarea este sa aveti niste pasi bazici: o spuma de spalat, o tonifiere, zona ochilor o ingrijim si o curatam cu un produs bifazic, care sa fie special predestinat zonei ochilor, pentru ca el protejeaza foarte bine, toner, crema si o crema pentru ochi, atat.”, spune esteticianul. 

Ce se mai indica si ce este interzis in legatura cu ingrijirea tenului, dar si cu ce afectiuni ale pielii se adreseaza femeile, dupa o ingrijire incorecta, vezi in interviul Anei Platonov de la O Seara Perfecta:

Citeste si :  Interpreta cu ochii ca marea ne-a dezvaluit toate secretele frumusetii ei. Ce face Valeria Pasa de arata atat de bine

Sursa foto: Google, Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie