28.08.2023
Top 5 tinute pentru sfarsit de vara! Vezi cum s-au asortat sotii Maxian la plaja - FOTO/VIDEO

Familia Maxian, a devenit cunoscuta in mediul online datorita modului in care isi asorteaza tinutele. Recent, Ilie si Tatiana au fost in vacanta, iar de acolo au publicat 5 idei de tinute pentru plaja.

Tatiana Maxian isi uimeste fanii de fiecare data cu aparitiile sale. Recent, cei doi soti au fost in vacanta pe insula Mykonos, iar de acolo Tatiana a distribuit un reels cu tinutele pe care le-au purtat la plaja.

Luni, Ilie si Tatiana au optat pentru tinute in care predomina mai mult culoarea gri si alb.

Marti tinutele au fost all black. Ilie a optat pentru o pereche de pantaloni scurti si o camasa neagra, iar Tatiana un costum de baie de aceiasi culoare cu mici detalii albe. 

Miercuri a fost o zi mai colorata. Sotii Maxian au ales fiecare cate un set cu acelasi print. Tatiana a ales un costum de baie, iar peste a purtat un halat cu pene roz. 

Joi, Ilie si Tatiana au optat in favoarea culorii alb. Interpretul a avut o camasa si o pereche de pantaloni scurti. Tatiana a ales un costum de baie, iar in partea de sus a adaugat o camasa de aceiasi culoare. 

Vineri cei doi au mers pe verde. Ilie a ales sa poarte un tricou de culoare verde cu o pereche de pantaloni scurti negri. Tatiana a optat pentru un costum format din camasa si pantaloni scurti, pe care i-a asortat cu o bustiera de culoare verde.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie