14.08.2019
Rujul maro, din nou la moda in 2019. Alege-l in functie de culoarea pielii
In anii '90 era la mare moda rujul maro, in special, in combinatie cu un contur de buze ceva mai inchis. Doua decenii mai tarziu, aceasta nuanta revine in tendinte si poate fi purtat de orice femeie indrazneata, care vrea sa iasa in evidenta cu un look extravagant.

Make-up artistii sunt de parere ca exista o nuanta de maro pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos in parte si ca secretul este sa o alegi pe cea potrivita.

Rujul maro se alege in functie de culoarea pielii si a parului

Pentru tenul masliniu sunt potrivite nuantele reci de maro. Culoarea ciocolatei negre si a prunei coapte pot contrasta perfect cu acest tip de nuanta a pielii. Situatia se schimba atunci cand discutam despre femeile cu piele alba si par deschis la culoare. Acestea au nevoie de o cu totul alta paleta de marouri. Chiar daca a revenit in tendinte, rujul maro trebuie ales in functie de culoarea pielii si a parului.

„Pentru fetele cu parul brunet sunt potrivite nuantele reci, marouri pruna.”, a explicat make-up artistul Dana Petrina, pentru Observator.

Ochii trebuie sa fie cat mai conturati

„Rujul maro presupune conturarea ochilor cu linii de tus, fard inchis la culoarea sau mascara, este nevoie de asta, pentru ca ne da senzatia de palid. Si blush-ul trebuie sa il folosim pentru fetele blonde in nuante usor rozalii, pentru fetele brunete, catre piersica.”, mai spune specilista in machiaj.

Rujul maro a fost piesa de rezistenta a machiajului anilor 90. Culoarea care, corect aleasa, se potriveste oricarei ocazii a revenit in forta. E drept ca rujul poate exprima, de multe ori, chiar mai mult decat tinuta. Asta pentru ca este ales in functie de temperament si stare de spirit

Rujul poate fi ales si in functie de anotimp. Vara, nuantele calde, usor sidefate, cu irizatii aurii pot scoate in evidenta pielea bronzata.

Sursa foto: Pinterest, Google.com

Articole din aceeasi categorie