08.06.2023
Olga Manciu a ajuns sub bisturiu! Iata ce operatii estetice si-a facut bloggerita, dar si care este rezultatul: „Doamne, eu asa ma bucur ca am facut asta” - VIDEO

Acum o zi, bloggerita Olga Manciu s-a decis sa-si faca doua operatii estetice concomitent. Este vorba despre abdomenoplastie si augmentare mamara.

La scurt timp dupa interventii, Manciu a aparut cu un mesaj pe social media. „Prieteni, eu sunt bine. Eu sunt fericita si va multumesc pentru toata incurajarea si mesajele primite. Neaparat revin mai tarziu. Pana acum tineam neaparat sa va povestesc ca eu sunt bine. Va pup si va iubesc”, a mentionat sotia interpretului Alexandru Manciu.

De asemenea, ea a adaugat: „Eu sunt bine, totul este super. Noaptea a trecut bine. Ma trezeam din ora in ora, dar mi-a reusit sa ma odihnesc. Abia spre dimineata au inceput un pic durerile. Doamne, eu asa ma bucur ca am facut asta”.

Tom Holland - anunt neasteptat! Actorul ia o pauza de la cariera de actor. Afla care este motivul

Totodata, pe Instagram a fost publicat si un video cu rezultatul celor doua operatii estetice la care a recurs Olga Manciu.

„Wow! curajos! Felicitari”, „Frumos! Niste doctori minunati”, „Un vis implinit”, „Recuperare usoara @olga_manciu”, au scris cativa internauti dupa ce au vazut rezultatul operatiilor.

Olga este casatorita cu Alexandru Manciu. Acestia sunt parintii gemenilor Matei si Damian si a micutului Vladimir. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie. Olga are o comunitate pe Instagram de aproape 70 de mii de urmaritori.

Si-a depasit una dintre cele mai mari frici! Ce experienta a trait interpreta Irina Kovalsky - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie