05.12.2019
O interpreta din Moldova si-a deschis un salon de frumusete la Londra
Talentata cantareata in varsta de 47 de ani, de o vreme, nu mai apare la evenimentele mondene din showbizul moldovenesc. Probabil, timpul ii este ocupat de noua afacere pe care a inceput-o tocmai in Anglia.

Janet Erhan, artista care interpreta piesa „Nu e o taina” ce era pe vremuri difuzata des la radio si TV si-a deschis un salon de frumusete.

Anuntul a fost facut chiar de ea, pe pagina sa de Instagram. Cantareata si-a impartit entuziasmul si bucuria printr-o postare in care le comunica urmaritoriilor sai despre serviciile prestate si adresa unde pot beneficia de aceste proceduri de infrumusetare.

Prietenii i-au urat mult noroc si clienti fideli. „O să-mi programez o călătorie la Londra, special ca sa vizitez salonul tău”, „Succese”, „Arata bine, draga”, „Foarte frumos amenajat! Succese mari iti dorim si multi clienti multumiti si devotati!!!”, au scris ei.

Janet Erhan este casatorita cu ex-ministrul Octavian Bodisteanu cu care are un baietel.

Interpreta mai are doi copii din casatoriile anterioare. Fiica acesteia, Daniela Culev este o cunoscuta fashion si travel bloggerita.

Surse foto: Google.com; Instagram.com; Facebook.com

Articole din aceeasi categorie