28.11.2023
Noutati in lumea beauty! Peste 70 de medici cosmetologi s-au adunat pentru a face cunostinta cu 2 aparate inovative, de estetica medicala: „Este un eveniment foarte important pentru noi” - VIDEO

Traim si ne dezvoltam intr-un ritm alert, iar tehnologiile sunt primele care evolueaza. Noutati apar repede si in industria frumusetii. Peste 70 de medici cosmetologi s-au adunat la un eveniment, pentru a face cunostinta cu 2 aparate inovative. Mai multe, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Meddev este o companie care se ocupa cu distributia si plasarea pe piata a dispozitivelor medicale. Incepand cu chirurgia - implanturi mamare, bustiere postoperatorii…, continuand cu injectabile dermatice si finalizand cu echipamente medicale in domeniul chirurgiei estetice si plastice. Misiunea este sa adunam toti clientii. Nu am facut inca niciun eveniment prin care sa ne adunam toti. De asemenea, lansam 2 tehnologii noi pentru piata Republicii Moldova”, a mentionat Alexandru Mirza, director Meddev.

Ca de fiecare data, compania Meddev isi surprinde clientii cu aparate eficiente, dar si calitative. „Uimim publicul si nu ne oboseste chestia asta”, a spus directorul Meddev.

Aniversare de neuitat la 27 de ani! Unde si alaturi de cine si-a sarbatorit Johy Davis ziua sa de nastere, dar si ce tinuta extravaganta a purtat - VIDEO

Invitata speciala a evenimentului a fost o specialista din Ucraina, care le-a vorbit femeilor despre noile aparate, dar si despre functiile lor. „Sunt bucuroasa ca aceste 2 tehnologii au aparut la compania Meddev, in Moldova. Este o posibilitate buna pentru medici sa faca lumea mai frumoasa”, a explicat Maria Khomich, dermatolog, anti-age expert, trainer international.

Fashion Alchemy - by Evgheni Hudorojcov: Gandul pus pe foaie! Meditatie despre ce reprezinta ceea ce porti

Si daca unii abia au facut cunostinta cu noile tehnologii, altii deja se bucura de ele in saloane. „Am colaborat din start cu domnul Alexandru Mirza si ii multumesc foarte mult pentru o colaborare frumoasa si plina de profesionalism”, a mentionat Tamara Stegaru, femeie de afaceri.

„Unul dintre cei mai unici repezentati este compania Meddev cu care este foarte placut sa lucrez. Eu sunt fericita posesoare a celui mai de top aparat. Sunt fericita sa va prezint acest aparat la noi in clinica. Pacientii nostri sunt foarte multumiti”, a spus Suzana Casparean, medic.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie