01.02.2023
Ashton Kutcher a fost "enervat" de dezvaluirile fostei sotii, Demi Moore, in 2019

Actorul a recunoscut ca a fost indignat de publicarea memoriilor fostei sale partenere de viata, cu detalii despre viata lor.

Vorbind pentru revista "Esquire", Ashton Kutcher a declarat ca lansarea cartii lui Moore, "Inside Out", i-a afectat atat pe sotia sa, Mila Kunis, cat si pe copiii lor - fiica Wyatt, in varsta de opt ani, si fiul Dimitri, in varsta de sase ani - din cauza interesului reinnoit si a atentiei mediatice asupra familiei lor.

"Ajunsesem, in sfarsit, intr-un punct in care presa renuntase sa mai scrie despre mine Mila, despre viata si familia mea", povesteste Ashton Kutcher. "Si apoi, a doua zi, [paparazzi] erau la scoala copiilor mei".

Desi Kutcher spune ca nu are "resentimente" fata de fosta sa sotie si nici "nu vrea sa redeschida nimic pe acest subiect", el a recunoscut ca este "al dracului de suparat" din cauza bombelor pe care aceasta le-a aruncat in povestea sa. In cartea sa, actrita Demi Moore a vorbit in profunzime despre casnicia ei cu Ashton Kutcher. Cei doi au fost impreuna din 2003 pana in 2011 - opt ani, dintre care sase au fost casatoriti. Divortul lor a fost finalizat in 2013. 

Ashton Kutcher "si-a muscat limba" in ziua lansarii biografiei lui Demi

"Nimic nu te face sa resimti esecul mai mult decat divortul", a declarat Kutcher pentru "Esquire". "Divortul se simte ca un esec total. Ai esuat in casnicie".

Intr-unul dintre capitolele cartii sale, Demi Moore nu s-a abtinut de la detalii despre relatia lor, sustinand ca decizia de-a face o partida in trei a contribuit la despartirea lor si i-a dat lui Ashton Kutcher unda verde sa o insele. "Pentru ca am adus o a treia persoana in relatia noastra, a spus Ashton, asta a estompat liniile si, intr-o oarecare masura, a justificat ceea ce a facut", descria Demi Moore situatia. "Cred ca toate acestea au fost modul lui de a incerca sa iasa din casnicia noastra".

In ziua lansarii volumului, actorul a ales sa isi muste limba, incercand sa nu aiba nicio pozitie vizavi de cele publicate. "Eram pe punctul de-a apasa pe butonul unui tweet foarte sarcastic. Apoi mi-am vazut fiul, fiica si sotia si l-am sters. ", a scris atunci pe Twitter starul din "Two and a Half Men", in aceeasi zi in care "Inside Out" a ajuns pe rafturile librariilor.

Ashton Kutcher a inceput sa se intalneasca cu Mila Kunis in 2013, care se stiau inca de pe vremea cand filmau pentru "That 70's Show", si s-au casatorit doi ani mai tarziu.

Articole din aceeasi categorie