14.06.2023
Mamici cu pici - intr-o sesiune foto adorabila! Vezi cum au pozat Tatiana Nastas, Gabriella Damir si Katalina Rusu, alaturi de bebelusii lor - FOTO

Prezentatoarea Tatiana Nastas, boggerita Gabriella Damir si interpreta Katalina Rusu s-au intalnit la o sesiune foto.

Look-urile lor au fost de-a dreptul uimitoare. Proaspetele mamici au pozat in rochii de seara identice, mulate pe corp si cu decupaj in zona picioarelor, cu bebelusii lor in brate.

„Demult nu m-am simtit asa frumoasa ca azi”, a scris Tatiana Nastas pe Instagram. 

Manichiurista care lucreaza in tacere! Afla povestea Vasilitei Coca, surdomuta de la nastere, dar care iubeste si isi traieste viata cu maxima intensitate: „Este o fata care nu stie ce e rautatea, anume modestia ei se manifesta prin clienti” - VIDEO

Internautii le-au lasat aproape 700 de aprecieri in 12 ore si cateva comentarii de admiratie:„S-au spalat toate: si kilograme si oboseala”/„Ce frumoase sunteti”/„Spectaculos de frumoase”, etc.

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor PRO TV. Pe 28 mai 2016, Tatiana Nastas s-a casatorit cu Augustin Nastas. Impreuna, ei cresc doua fete. Fiica mai mare, pe nume Diana, s-a nascut in 2019. 

Theo Rose a devenit mama! Vezi ce mesaj emotionant a postat dupa ce a nascut, dar si cum l-a numit pe baietelul ei - FOTO

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea, aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna trei fetite.

Articole din aceeasi categorie