13.08.2019
Laminarea genelor: o procedura de regenerare
Sunt multe femei care au obsesia genelor lungi, cu volum, pentru ca, intr-adevar, o pereche de gene frumoase (chiar si false) transforma lookul instant. Si daca nu vreti sa apelati la extensiile de gene sau faceti o pauza de la acestea, iata o procedura care ajuta genele naturale sa se afle in forma lor maxima. Vita Costenciuc, specialist in cosmetica, a explicat pentru CSID de ce este benefic sa-ti laminezi genele: se alungesc, devin mai voluminoase cu aproximativ 30%, se pigmenteaza, se curbeaza si sunt protejate.

Cine poate apela la aceasta procedura

Laminarea genelor este potrivita tuturor celor care mizeaza pe naturalete, persoanelor care au genele scurte si deschise la culoare, celor cu genele cazute. Procedura de laminare este cea mai buna alternativa pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara. Este o modalitate de regenerare a genelor benefica si pentru persoanele care au decis sa faca o pauza de la extensiile de gene sau care nu isi doresc sa apeleze la aceast artificiu. De procedura pot beneficia si barbatii care au genele prea lungi (de obicei, o problema pentru cei ce poarta ochelari) sau cei ale caror gene cresc in jos si ingreuneaza privirea. Genele devin mai lungi dupa repetarea procedurii si mai dese.

Care sunt etapele

Procedura consta in patru etape. Prima dintre ele presupune liftingul genelor cu ajutorul unor solutii speciale. Mai exact, genele se ridica de la radacina, folosind paduri de silicon, apoi acestea se fixeaza cu ajutorul unui balsam pentru lifting. A doua etapa presupune fixarea genelor (se foloseste o crema speciala pentru volum si fixare). Urmeaza vopsirea genelor intr-o nuanta de negru intens cu o vopsea speciala. Si ultima etapa presupune aplicarea pe gene a unui tratament cu 14 ingrediente care regenereaza genele.

Ce produs se aplica pe gene

Laminarea se realizeaza cu Vitamin Lash Botox, tratament exceptional cu 14 ingrediente functionale. Acest tratament contine ulei de Jojoba, vitamina A, glicerina, pantenol B5 (intareste si hraneste tesutul), acid hialuronic (ofera luciu), ulei de argan, vitaminele E si F, ulei de migdale, vitamina B, ulei de macadamia, vitamina K, piridoxina B6, uleiuri natural, keratina, colagen. Tratamentul nu contine parabeni, parafina, uleiuri minerale, silicon, formaldehide.

Beneficii

In urma procedurii vei obtine gene imbogatite cu cheratina naturala, colagen si vitamine, regenerarea structurii deteriorate (geana va fi mai neteda si stralucitoare), gene care depasesc 2 mm datorita colorarii varfului incolor si curbarii, fiecare geana devine mai groasa pana la aproximativ 20-30%.

Laminarea genelor este un procedeu potrivit celor care care nu doresc extensii de gene din cauza greutatii acestora sau disconfortului sau celor care fac pauza de la extensii si totusi vor gene voluminoase. Un astfel de tratament ar fi recomandat tocmai pentru ca ajuta genele sa creasca mai sanatoase si mai puternice. Efectul procedurii dureaza pana la o luna si jumatate, doua luni.

Ce e de facut dupa tratament

In etapa finala a procedurii se aplica pe genele deja curbate si colorate o substanta care are un continut ridicat de vitamine si substante nutritive.

Aceasta compozitie are o structura uleioasa si nu este indepartata de pe gene pana cand nu este complet absorbita. De aceea, dupa procedura, timp de 24 de ore, nu e recomandat sa udati genele, tocmai pentru ca acest tratament sa le ofere suficiente vitamine pentru crestere si intarirea lor. Nu se recomanda nici folosirea rimelului decat dupa o zi de pauza de la tratament. Dupa aceasta perioada, genele se vor demachia in mod normal, de preferat cu produse special destinate ochilor sensibili, cum este apa micelara.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie