18.03.2023
Jennifer Aniston a preferat sa nu-si ascunda burtica. Actrita a purtat o rochie stransa pe corp, la premiera filmului „Murder Mystery 2”, la Paris

Jennifer Aniston a stralucit, la propriu si la figurat, intr-o rochie aurie, stransa pe corp, la premiera filmului „Murder Mystery 2”, care a avut loc pe 16 martie, la Paris. Actrita a pozat, pe covorul rosu, la bratul lui Adam Sandler, cu care formeaza o echipa senzationala in productia proaspat lansata.   

Cunoscuta deja pentru stilul ei rafinat, la 54 de ani Jennifer Aniston nu incearca sa-si ascunda rotunjimile corpului. Ba dimpotriva, ea alege rochii simple si mulate din jerseu, cu bretele si aplicatii stralucitoare. Se pare insa ca, in ultimele luni, actrita a mai luat cateva kilograme in plus. Anul trecut, cand a pozat pentru Allure, ea arata mult mai slaba. 

Joi seara, actrita a atras toate privirile si a fost prietenoasa cu fanii, acordandu-le autografe. „Este superba!”, „Este atat amabila cu fanii ei!”, „Ca intotdeauna, o blonda foarte frumoasa”, „Wow, este atat de dulce”, sunt doar cateva comentarii ale admiratorilor la filmarea de mai jos. 

Jennifer Aniston este indragita de public pentru diferitele sale roluri in comedii romantice, precum: „Just Go with It”, „The Bounty Hunter”, „Marley & Me” si altele. 

Articole din aceeasi categorie