14.06.2022
Jennifer Aniston a dezvaluit secretele frumusetii ei. Totul este foarte simplu

Uneori se pare ca Jennifer Aniston, in varsta de 53 de ani, nu s-a schimbat deloc de-a lungul anilor. Multi oameni ar dori sa cunoasca secretul frumusetii si tineretii vedetei „Friends”, iar ea insasi nu este impotriva sa le impartaseasca. 

De fapt, totul este foarte simplu! Recent, vedeta a povestit revistei HollywoodLife ce ritualuri zilnice au un efect benefic asupra bunastarii si aspectului ei.

Jennifer Aniston isi incepe dimineata cu meditatie, ea dedica aproximativ 5-10 minute acestui obicei.

Imagini desprinse din paradis! Unde se relaxeaza Kim Kardashian impreuna cu Pete Davidson, dar si cat de impecabil arata diva dupa ce a pierdut 10 kilograme - FOTO

De asemenea, femeia face regulat sport si anume Pilates. Actrita si-a dat seama ca acest tip de antrenament i se potriveste cel mai bine, desi uneori corpul ii cere sa alerge sau sa faca un antrenament cardio.

Recent au aparut zvonuri precum ca Jennifer Aniston este din nou impreuna cu fostul ei sot, Brad Pitt. Jennifer Aniston si Brad Pitt au fost casatoriti timp de cinci ani, din 2000 pana in 2005. Apoi actorul a inceput o relatie de dragoste cu Angelina Jolie.

Marina Carnat a fost dur criticata in mediul online din cauza unghiilor prea lungi! Cum a raspuns aceasta comentariilor rautacioase si ce video a postat ulterior: „Sper sa iei exemplu..” - FOTO/VIDEO

Jennifer Aniston este o actrita, regizoare, producatoare de film si femeie de afaceri americana. Ea a cucerit faima internationala pentru rolul lui Rachel Green in sitcom-ul Friends, rol pentru care ea a castigat un premiu Emmy, un Glob de Aur si un premiu Screen Actors Guild Award. 

Articole din aceeasi categorie