18.11.2020
Interpreta cu ochii ca marea ne-a dezvaluit toate secretele frumusetii ei. Ce face Valeria Pasa de arata atat de bine

Este frumoasa si fara gram de machiaj pe ea. Culoarea ochilor, cretii rebeli, zambetul si tenul luminos sunt atuurile ei si nu are nevoie de alte trucuri sofisticate ca sa arate impecabil de fiecare data.

Pentru un aspect sanatos, Valeria Pasa are o rutina zilnica destul de simpla, dar pe care o respecta cu strictete. „In fiecare zi, de dimineata folosesc spuma pentru fata, dupa care aplic crema de hidratare. Odata la 2-3 zile aplic pudra enzimatica, ce indeparteaza intensiv impuritatile, neutralizeaza substantele toxice, inlatura punctele negre si exfoliaza pielea. Demachierea e lege pentru mine, folosesc uleiul hidrofilic pentru a demachia tenul, dupa care aplic spuma de fata si crema.”, ne-a impartasit tanara interpreta cateva din obiceiurile la care recurge, pentru a-si hrani tenul uscat.

Are certitudinea ca secretul frumusetii ei se ascunde in produsele fabricate in Coreea. Nu a apelat decat o data la un cosmetolog, dar care nu a convins-o sa revina. „Toate produsele de ingrijire mi le cumpar dintr-un magazin de produse coreene, de acolo imi iau si mastile de fata. Chiar recomand produsele coreene.Am fost o singura data la cosmetolog, mi-au facut niste proceduri de curatare, dar nu am vazut nici un rezultat, din pacate.”, spune Valeria.

Stie ca albastrul ochilor o face diferita si nu machiajul. Nu se machiaza des, iar cand o face, pune accentul tot pe ei: „Imi place sa ma machiez, mai ales cand am un eveniment mai deosebit. Machiajul cat-eye, e preferatul meu. Consider ca imi pune in valorea culoarea ochilor. Insa cand am nevoie de un machiaj mai lejer, folosesc crema BB cu SPF.”, a mai povestit interpreta pentru perfecte.md.

Multumita de felul cum arata, Valeria Pasa nu se gandeste sa apeleze vreodata la chirurgul-plastician s-o faca mai frumoasa, dar nici nu condamna femeile care aleg procedurile invazive. „Nu sunt contra interventiilor cu botox sau acid hialuronic, doar sa nu se exagereze. Observ ca femeile fac abuz in ultmul timp. Nu mi-am facut nici o procedura de acest gen, pentru ca nu simt necesitatea la moment. In general, optez pentru naturalete. Consider ca asta ne face individuali si deosebiti.”, ne-a dezvaluit Valeria Pasa.

Articole din aceeasi categorie