23.09.2022
Halle Berry si-a vopsit parul violet. Actrita pare acum de nerecunoscut

De-a lungul anilor, Halle Berry a reusit mereu sa ne surprinda cu tranformarile de look. A purtat parul lung, bob, scurt, vopsit in nuante de blond sau castaniu. Recent, detinatoarea unui Oscar a decis ca a venit vremea pentru a incerca si alte culori. De exemplu, violet.

In ultimii ani, Halle Berry a purtat parul scurt, vopsit intr-o nuanta inchisa. Ei bine, anul acesta a experimentat mai multe coafuri, dar si culori mai deschise. 

In cele mai recente postari de pe Instagram, protagonista din „Catwoman” pare de nerecunoscut. In imaginea de mai jos, aceasta are parul blond si cret, asa cum nu am mai vazut-o pana acum. 

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Se pare ca actritei i-a placut sa se joace cu culorile, asa ca la scurt timp a aparut cu parul violet. Unii fani considera ca a fost inspirata de personajul ei Storm din filmul „X-Men: Days of Future Past” (2014)

Halle Berry are 56 de ani si se poate mandri cu o silueta impecabila. Pentru a se mentine in forma, actrita urmeaza cu strictete indicatiile antrenorului ei de fitness. Fosta fata Bond demonstreaza cu fiecare poza pe care o publica pe Instagram ca isi merita locul in topul celor mai sexy femei din lume.  In 2008, revista Esquire a clasat-o pe locul 1, intr-un asemenea clasament. 

Putini stiu ca Halle Berry a castigat „Miss Teen All-America” in 1985 si „Miss Ohio SUA” in 1986. In acelasi an, se prezinta la Miss World, clasandu-se pe locul sase.

Articole din aceeasi categorie