11.02.2020
Grase si frumoase! Tarile in care femeile plinute sunt considerate simboluri ale frumusetii
In secolul 21, s-ar parea ca toate femeile din aceasta lume tind spre perfectiune, incercand cele mai ciudate ori mai periculoase metode pentru a fi cat mai suple si a avea un corp desavarsit. Totusi, pe acelasi glob exista si tari in care a fi o femeie cu forme mai generoase inseamna a fi o femeie foarte frumoasa.
Grecia
Viata grecilor nu a fost niciodata una foarte usoara. Razboaiele si foametea si-au lasat amprenta asupra acestui popor, care astazi crede cu tarie ca o femeie cu adevarat frumoasa trebuie sa aiba forme curbate si o mica burta.
Mexic
Mexicanele sunt femei cu ochi mari si forme impunatoare. Istoria zbuciumata a acestei tari a facut ca oamenii de aici sa admire femeile mai grasute, acestea simbolizand bogatia si prosperitatea.
Brazilia
Astazi, toate fetele viseaza sa aiba fesele precum cele ale brazilienelor, formele lor seducatoare fiind apreciate peste tot in lume. In urma cu cateva secole, in Brazilia domnea sclavia. Atat femeile, cat si barbatii sclavi munceau din greu la plantatii, unde era nevoie de multa forta. Din acest motiv, mancare calorica si abundenta era obligatorie. Chiar daca sclavia a disparut de mult, obiceiul de a manca bine a ramas, femeile pastrandu-si formele apetisante.
SUA
In America exista un numar imens de femei supraponderale, care sunt chiar mandre de formele lor si nu vor sa schimbe nimic in acest sens. De vina ar fi dependenta de fast-fooduri si bauturi carbogazoase. Cu toate acestea, America este tara cu cele mai multe modele plus size.
Asadar, bucura-te de formele corpului tau, oricare ar fi acestea!
Articole din aceeasi categorie