04.02.2024
Gina Pistol s-a tuns scurt! Vedeta si-a facut o schimbare de look radicala, in Los Angeles: „Nu ma da pe spate” - FOTO

Gina Pistol s-a decis sa isi faca o schimbare de look radicala. Sotia lui Smiley s-a surprins chiar si pe ea cu noua tunsoare.

Daca toata lumea credea ca Gina a gasit tunsoarea potrivita, care i se potriveste cel mai bine, ei bine, fosta prezentatoare Tv si-a luat fanii prin surprindere cu o schimbare de look radicala. Sotia lui Smiley s-a tuns scurt.

Cum arata Gina Pistol dupa ce s-a tuns scurt

In urma cu cateva zile, in timp ce se afla in America, Gina isi anunta fanii ca isi doreste o schimbare de look.

Zis si facut! Vedeta si-a facut o schimbare de look in Los Angeles, la un hairstylist din top 10, iar rezultatul nu s-a ridicat la asteptarile sale.

In urma cu 10 ani dansai pe piesele ei, acum posibil sa n-o mai recunosti. Cum au surprins-o paparazzii - FOTO

Gina si-a tuns parul forte scurt! La prima vedere, vedeta nu a fost sigura daca ii place sau nu schimbarea radicala de look. Insa, este de parere ca daca isi va schimba culoarea parului, ii va sta mai bine.

„Sincera sa fiu, nu ma da pe spate. Poate ca este si culoarea are nu imi place in momentul de fata. Astept sa ma intorc acasa ca sa ma vopsesc. Nu este rau, dar nici minunat. La cati bani am dat, trebuia sa plang de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este cel mai tare din Los Angeles, ca nu sunt eu chiar atat de bogata. Dar este, cred, in top 10”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Andreea Bostanica locuieste intr-un apartament de peste 250 de mii de euro. Cum arata locuinta de lux a influenceritei - FOTO

Articole din aceeasi categorie